Geram!!!!

Saya nak mintak pendapat ape sya perlu buat bila anak langsung tak boleh berenggang.. Bila di rumah dia taknak sye jauh dri dia tapi kat rumah pengasuh dia ok je walaupn tak ada sya.. Kdg2 nak mandi trpksa bwak sekali..#bantusharing #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Anak kecil memang macam tu. kalau dia tak nampak ibu,main sorang sorang pun boleh tapi once dia nampak ibu,melekat sampai ibu susah nak buat kerja. sebab tu ibu ibu superwoman. buang air pun sambil jaga anak 💪 boleh minta tolong pasangan handle anak tapi memang anak akan menangis mengamuk nakkan ibu jugak,si ibu kene berkuat la. ayah pulak kene pandai ambil hati anak,ajak anak main,distract anak.