Pedih ulu hati

Saya nak masuk 15 minggu. Tapi kerap pedih ulu hati. Even baru je makan tapi pedih sangat perut sampai kadang jadi sakit kepala. Siapa pernah jadi macam ni? And ada cara ✘ nak kurangkan sakit ni. TQ #bantusharing #1stimemom

5 Các câu trả lời

Sy 13weeks,nak masuk 14 dah kerap pedih ulu hati.Sakit kepala nak masuk trimester 2 ni pun menjadi².Tkleh bawak bincang

Saya makan ni je sis alhamdulilah makin okay , kalau tidak memang sakit sangat nak makan pun takleh

trimester 2 mmg akan pedih ulu hati dgn sakit kepala.. sbb baby tgh membesar..

3y trước

kalau risau jugak, rujuk la doc utk dptkan ubat..

sy pun sama.. tp minum susu segar / susu tepung alhamdulillah okay

rujuk doc sis

3y trước

Tu la. Rase kene refer doc jugak ni. Sebab setiap hari akan rase