salam sejahtera,,

Saya nak b'tanya sedikit laa. Sy tahun lepas selepas b'salin sy ad ambk perancng tp hnya brp bulan shje. dn lpstu sy tk ambk lg perancng, tp knp slps itu sy kerap dtg bulan?adkh sbb ny sy dh lme x dtg bulan..

1 Trả lời

Hi salam sejahtera kembali puan. Ya betul. Itu semua berlaku akibat hormon kita yang tidak stabil selepas menggunakan perancangan. Dan kesan sampingan jenis perancang juga berbeza beza ikut individu puan. Jika puan teruskan kembali perancang, kemungkinan puan akan alami perubahan kembali kepada datang bulan puan itu.