Saya nak ambik cl

Saya nak ambik cl . Cume sy xsure nk 3 hari atau 5 hari. 3 hari rm480, 5 hari rm770. Rasa berbaloi yg berapa hari ya???

21 Các câu trả lời

Saye ambik bidan je sis , yang lain lain tu hal baby biar suami uruskan . Masak pulak mak yang masakkan kan 😅 sebab takde bajet

Kalau ada sesiapa yang uruskan baby dan masak elok ambik yg urut je. Sbb urut yg penting. Saya anbik 3 hari uruskan mak shj, rm280

saya dapat 380 3 hari, ibu sekali baby and free milk booster. tapi maybe pakej dia tak menyeluruh macam yang harga 400 atau 500++

Slalunya smakin lama hari ambil CL smakin murahla per day tp ikut budget & keperluan brapa lma perlu ada CL

480 tu ibu je ke atau sekali baby??? sebab harga saya jumpa 599 , 3hari sekali baby...

1mo trước

bole bg no.contact cl tu?

Ambil seminggu pun okay sis. If lebih byk hari, harga per day lebih murah..

Awk ambil mawar confinement jugak ke? Sbb harga sama. Saya amik 3 hari je

Kalau RM770 tak termasuk masak n baby jaga 5 hari is quite expensive

Saya amik 2 minggu. Sminggu ptama beturut2 lepastu selang2

3 hari mencukupi