1st pregnancy

Hi. saya nad. saya dah cek upt, dan positive. bile guna apps dr last period. tulis saya dah pregnant 6 minggu. Bila patot saya pergi klinik utk check up? lepas tu, org ckp. masa bgtau doctor tu. lewatkan sikit date, dlm 2 week camtu. boleh ke cam gitu? ?

1 Trả lời

sya pun orang ckp mcm tu..tpi skang zaman canggih..bila doc scan akan ada tulid bila awk EDD😅so.dah boleh tahu bila awk due..wlpun awk bgi tarikh lewat

5y trước

hehe. oh yeke. tq utk info dr cik. 😘