luahan

saya mmg tak baik. sbb kalau anak menangs merengek msti saya marah2 . mcmmana nak buang sifat ni ya. sedih btol bila tgok muka anak masa dia tdur. menysal dgn apa yg sy dh buat.

2 Các câu trả lời

Umm sis.. anak anak ni sayangggg sangat kat mak dia, kalau teruskan marah marah macamtu kesian nanti dia jadi takut atau trauma, ada kes sampai besar anak tu trauma, so please be brave to show your love, not your anger.

sedih saya.itu yang sy cuba buat.sebab kan dia menangis merengek sy jadi marah. sbb dia xdpt dipujuk.sy pun taktau knp sy mcmni. atau mungkin sy ada mslh dgn rumh tgga anak jf maslh

5y trước

#mangsa