Sakit tulang pelvik

Saya mmg sakit time nak bangun dari baring , nak ubah posisi ke mengiring , nak bangun dri duduk lama , dari 18w sebab jarak dekat. Anak first rasa masa 30w camtu. Cume skrg ni 36w6d terlampau sakit masa bangun pg td. Nak jalan tu boleh menitik air mata. Normal ? Biasa kalau mcm baring nak alih posisi tu mmg sakit dah tapi sakit yg boleh je tahan tapi bangun pg ni sakit yg boleh bawak nangis oo🥹. #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

normal. sbb ruang dlm rahim awak makin sempit. akan hilang after bersalin. sy pernah nampak mommy MHH bg tips. boleh cuba cari semula komen dia😊