Berat turun 4kg

Saya minggu ni 32 weeks.. 2 minggu lepas timbang 92kg.. hari ni checkup turun 88kg.. padahal cuti hari Malaysia ni saya balik kampung suami, makan banyak.. habis la misi dna dokter bising saya.. gigih jaga makan beringat sebab ada GDM.. sekarang berat turun masalah pula.. scan baby hari ni doktor kata baby sihat alhamdulillah.. cuma kena pantau berat saya by minggu.. doa kan saya ya kawan2.. due dah semakin dekat..

4 Các câu trả lời

saya pun ada gdm, berat saya turun tapi bila check berat baby okay, lebih sikit dari minggu sepatutnya.. tapi dr macam tak komen sangat pasal berat saya..

1t trước

banyak tak turun sis? sekarang diet control ke ambil ubat?