Implantation bleeding

Saya minggu ke 8, dalam 2 hari atau 3 hari sekali akan ada implantation bleeding adakah normal? Tapi tiap kali keluar memang sikit, color light brown cair. Tak pernah lagi keluar bnyk atau merah pekat

1 Trả lời

For me its normal. Sbb sy pernah kena mse mgandung 1st baby. Di sebabkan sy risau, sy g hospital utk cek. N warded utk dokter cekk. Last2, dokter said normal. N x dpt knal pasti sbb ap.. . N dokter nasihatkan klu fresh blood, baru dtg hospital 😅