Cyst ketika mengandung ?

Saya mengandung tpi ada cyst. Masa thu mengandung tu mmg teruja tpi bila scan doktor habak ad something .time tu bby x nmpk masa scan tpi upt 3 kali buat smue positive. So doktor saran kat saya jmpe pakar . Time tu sye pilih selayang. Kena thn wad selayang . 2 hri. Doktor buat ultrasound. Cyst tu dh 8cm . Bby still x nmpk . Last buat ultrasound transvaginal doktor kata tak nmpk kantung bby .doktor kata mungkin dia dduk luar rahim . Doktor ambil ujian darah time tu bpe kali ambil darah pon tak thu lah . Keputusan tunjuk bby dduk luar rahim . Doktor bgi tempoh kalau dlm masa bpe hri dia still luar rahim bby kena buang sbb tkut ad pendarahan. Time tu sedih tak thu nk kata apa . Hanya mmpu mengalir air mata je . Last minta balik dan buat appointment utk scan lagi . Alhamdulilah lps 3 hari dtg selayang . Doktor scan dri bwh je . Kantung bby dh ad dlm rahim.syukur.

Cyst ketika mengandung ?
32 Các câu trả lời

Alhamdulillah, sy pon ada cyst. Now dh 14+week. Sblom ni bby ok, hope jp ag scand pon bby ok. Aamiin

5y trước

Ins yaa allah . Tak de ap tu sis

Alhamdulillah baby da masuk dlm rahim. How about cyst tu? membesar sekali ke? ape doctor advice?

5y trước

Allahu. Semoga baby membesar dengan sihat. jaga diri baik2 ye mummy. In Shaa Allah baby sihat sampai la hari kelahirannya nanti. 😍

Skrg sis pregnant week berapa? Ade x doc ckp cyst tu akan hilang?

5y trước

Alhamdulillah. Semoga baby dan mommy sihat sentiasa. Take care sis

kuasa allah siapa tahu semoga slmt smpai n siht hingga bersalin

5y trước

Alhamdulilah sis. Dia lebih thu ap yg terbaik buat umatnya ☺️❤️

alhamdulillahhh... tc yeee... moga ibu sama baby sihat selaluuu

5y trước

Amin tq 💕

Alhamdulilah.. moga yg baik2 aja utk sis&baby.. take care ya

Alhamdulillah...semoga dipermudahkan semuanya yer mommy...

Alhamdulillah..semoga ibu dan baby sht dan selamat..

5y trước

Terima kasih .amin

Alhamdulillah.. Semoga ibu n baby sihat2 je.

5y trước

Terima kasih

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan...