Perasaan Takut

Saya mengandung sudah 7 minggu 4 hari..tapi perasaan risau sedikit tu ada. Ini disebabkn saya pernah keguguran pada bulan may 2019. Walaupun fikiran sentiasa berfikiran hanya yang baik-baik saja tapi kerisauan tu tetap ada. Emosi saya semuanya normal..cuma selalu memikirkan pasal pemakanan yang saya makan masa tengah hari dan petang. So, soalan saya apa yang harus saya buat untuk menjaga kandungan saya kali ini dan pada peringkat trimester ni.. Boleh tak sekiranya makan makanan yang kira kurang pedas. Walaupun x berapa pedas.

2 Các câu trả lời

kalau ikot kn, mknn pedas x d galak kn sbb akn buat pedih ulu hati slalu.. kbiasaan akn lapar stiap 2 jam sbb nutrisi d serap oleh kndungan, so mkn la stiap 2 jam.. jgn byk, sikit je cuma dgn kerap..