First mom mohon jgn kecam sy 🥹

Saya mengandung dlm 8 minggu sejak beberape hrini tulang pinggul belah kanan sy rase cramp n sakit sgt smpai x selesa dduk n baring blh sy tnye sebb ape ye jdi gitu ade solution x? Btw sy first mom 🥹

2 Các câu trả lời

try tido mengereng ke arah bertentangan. atau letak bantal bawah. awal pregnant memang camtu. xsemua tapi kebanyakkan preggy mommies akan alami. mmg xselesa. nanti lama2 dia okay balik. semoga dipermudahkan

tukar posisi.. jangan duduk tempat yg keras.. sentiasa lapik bantal..