Hai.kalau mengandung kali pertama.agaknya brapa lama mengalami situasi mual dan muntah² ya.

Saya mengandung dah dua bulan

2 Các câu trả lời

bergantung pada badan seseorang, macam sya anak first sebulan loya muntah, anak no 2 dua bulan loya muntah, alhamdulillah anak no 3 ni loya sahaja tapi rasanya trmst pertama je

sy preg anak 1st, mual dan muntah2 setiap hari dari 6w sehingga selamat bersalin.. then preg anak 2nd, mual dan muntah sepanjang trimester pertama sahaja.. alhamdulillah..