fibroid

Saya mengandung anak no3...tp jarak ank no3 anda no2 10 tahun..skrg dah 13 weeks scan2 ada fibroid ?

2 Các câu trả lời

Saya pun sedang mengandung anak ketiga, jarak anak kedua dan ketiga ni 6 tahun. Hari tu scan doktor detect ada fibroid dlm 2cm tapi doktor ada ckp, normal ibu mengandung ada fibroid ni. Saya pun susah hati smpai gugel mencari apa2 yg bole hentikan tumbesaran fibroid. Amalkan sayur hijau, minum durian belanda, jangan ambil makanan berasaskan soya.

Hurm..sis sbr k..jgn stress2.. nti klu sis stress leh jdkn bnda alah tu mmbsr ngn shtnye .sbb smua tu trlibat ngn hormon kita.. mmbr sy pn ritu ada fibroid juge ms preggy.. alhmdulillah dia slmt lahirkn bby dia..skrng dh 4bln age bby dia..hope sis pn leh jd mcm my friend juge..kuat smgt k..mommies kuat..in shaa Allah..aja2 fightim✊✊🔥🔥