Lelehan di faraj dan ade seirat coklat selepas buang air kecil

Saya mengandung 9week 4day..saya perasan kalau pakai spenda ada air keluar dan sering basah malahan x selesa tetapi tiada bau..apabila membasuh air kecil ade sedikit seirat coklat ..dekat spenda x ade... Tiada bau. Kenapa tu yer? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Pergi hosp sis. Kalau ada brown spotting ke fresh blood ke terus pergi hospital bhg emergency

pergi hospital utk confirmation

3y trước

okeh baik..tpi esok baru buka pink .esok appointmnt .