Saya mau yang ada ka macam saya ni

Saya mengandung 9mingu 6 hari tapi saya scan doktor belang kantung saja yang dinampak budak tak ada apakah ada macam saya ni mengandung tak ada budak kantung Jah ada😟😟😔😔 tolong. Saya siapa yang tau komen ya supaya aku tau 😭😭😭

Saya mau yang ada ka macam saya ni
6 Các câu trả lời

Saya mcm ni. Tp usia 11 minggu dh nampak sikit janin cuma belum dpt detect jantungnya lg. Doc ckp ikut kiraan minggu dri last period dh betul cuma maybe kejadian baby tu lewat sikit dari tarikh period. So baby muda dlm seminggu or dua minggu dari date kiraan.. bertenang n doa yg baik2 utk baby kita ya🌸🌸🌸

sy mula2 check dekat kk,nurse cakap kantung ja nampak,3x pindah bilik scan ..so doc suru refer pergi hospital UTK check Dari bawah,vaginal scan..sampai hospital check..nampak baby dalam kantung Tu ...klinik kesihatan kadang machine scan dorg teda canggih..

insyaAllah jgn risau sis,,kadang ada org lambat sikit nmpk janin..ada yg 11 minggu baru nmpk..Sy doakan moga baby sis ok and sihat je..nnti Lps 2 minggu try scan lagi tgk mcm mana

3y trước

betul tu .. kdg lmbt sikit kn 😊

kadang ada stgh tempat scan yg diorng guna tu ssh nk nampak baby. kena tunggu dh besar sikit bru boleh nmpak.. kalau nk kepastian pergi buat tvs scan dri bwah. lg detail .

nk lebih detail , scan ikot bwh.. sbb kdg2 scan atas mmg x nmpk.. saya 7 minggu dh nmpk janin n jantung.. tu pun scan ikot bwh..

Sy pernah mgalami mcm ni. Nama nya blighted ovum. Kantung kosong takde janin dan pada 10 week gugur..sbb kandungan tak jadi.