Kantung ada, tapi janin tak nampak 6minggu 3hari

Boleh tanya, nie scan d klinik doktor biasa dan bukan doktor pakar ya. Hari nie dah masuk minggu ke 6, 3hari.. Doktor cakap, nampak kantung, tapi kosong. Boleh tahu kenapa macam tu? Ada penjelasan tak? Risau, sedih, semua ada. 😭😭 Tolong doakan semoga semuanya baik2 saja. 😭

7 Các câu trả lời

msih awl tu sis... sy sdri pn mcm tu jgk buka buku trlalu awal bla scan xd kantung n xd janin smpaikn dr igt sy mengdung di luar rahim da msa tuh.. bla dh msuk 8week bru nmpak kantung sja tp still x nmpak janin bla dr suh repeat lg 9week Alhamdulillah bru la nmpak bby ... dr ckp perut sy tebal sbb tu ssh nk jangka hihihihihi skrg da msuk 25w 2d😀

minggu ke 6 tu ikot tarikh period ka?? kdg2 x sama ngn scan.. mgkn tu x nmpk.. mgkn masih kecik.. cb lgi 2 3 minggu.. nk jelas blh scan ikot bwh..

10mo trước

Maaf nk bertanya klu scan ikut bwh tu sakit ke x n cmne prosedurnya ye? Blh dpt jwpn terus x tu?

Jangan risau... Ada pun macam tu, Sebab baby masih kecil lagi jadi tak nampak dalam scan tunggu je lagi 2 minggu lepastu scan balik.

awal lagi sis. saya scan kali kedua. masa 8week baru nampak baby + heartbeat. jangan risau 🥰 . nanti repeat scan lagi

4y trước

Thank you🙏🏻🙏🏻

awal lagi biasanya 6w utk gi cek. biasanya dalam 8-12w baru boleh nampak janin. bergantung pd setiap org2. semua org x sama.

Awal lagi sis. InshaAllah kalau nak betul2 nmpk 8 minggu ke atas. Doa baik2 dan fikir baik2 kay.

4y trước

Thank you 🙏🏻🙏🏻

.