Sakit pinggang

Saya mengandung 7w... tp sakit pinggang belah kiri saja... adakah itu normal utk ibu2 mengandung... ade yg pernah alami macam saya tak...???

10 Các câu trả lời

(google "pelvic girdle pain") byk exercise yg bole kita buat utk kurangkan sakit. Ade sesetgh doc yg concern klu kita amik ubat tahan sakit, ade risiko overstretch,n sakit tu x hilang even after bersalin so klu masih bole thn, sabar jela k? Good luck

Sama la.. Pastu rasa sakit menjalar sampai ke punggung, peha dan betis.. Rasa penat2 cmtu kat kaki..

sy 18 weeks . dr awal pregnant pun sakit pinggang belah kiri . tk boleh nk jejak.kaki kadang kadang

Normal sis, saya sakit pegang start pregnant dalam 4 weeks tu sampai lah bersalin. Be strong mommy!

5y trước

Sy pun sakit pinggang, tp rasa sampai ke kaki . Normal ke mcm tu ??

Normal sis... Tapi klau tak tahan sakit Tu boleh jumpa dngan doktor Minta ubat.. hehe

Bnykkn rehat..sllu bila bnyk sngt bgerak,buat keje akan jd skit pinggang.

Yup. Sangat normal...

Normal. Mmg mcm tu

Its normal sis

Pernah...selalu sgt

5y trước

Tabahlah sis....