KELUAR LENDIR COKLAT

saya mengandung 6 minggu dan tadi saya mengalami lendiran coklat keluar dari faraj. adakah perkara itu normal?

5 Các câu trả lời

ya Allah saya 6 minggu..dan ada ada kluar darah jugak tadi..saya terlalu takut..dah lama saya tunggu nk dpt ank..mcm nk gila dh rasa skrg ni..tgh tunggu husband blik kje..utk pegi check kt hospital..tlg la doakn kndungn saya selamat..

doc sy ade bgtau,,if ade klua coklat or darah tu x normal..but,,if bby stable,no need to worry sis ye...sy pun tgh alami..skrg dh 9w...on off klua coklat2...doc juz bgi injection hormon & on duphaston...

Saya pernah alami..Alhamdulillah sekarang da 25weeks..tapi klau lendir coklat kemerahan better g hospital tuk check

4y trước

ya betul tu sis... better rujuk pda hospital untk tngk keadaan kandungan..

bagaimana kandungan puan lepas tu?sb terjadi pd saya sekarang..

sis ada sakit bawah perut tak