Sakit punggung menyengat

Saya mengandung 36w punggung kiri sangat2 sakitttt sampai menyengat 😢 first mom jadi tak fham sngat kenapa ..bjlan dan baring jadi payah sbb rasa menyucuk ..baring kiri slah ..knan salah smua slah 😢 normal ke ? Tmbah lagi perut rsa mcm nak berak tapi tak berak ..rasa sakit perut nak berak tu skjap2 je ..pls mommy2 kat dlam ni yg ada pnglaman tlg jwab sya ya #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

Normal, kandungan membesar, jadi ia tolak bahagian pelvik dan kawasan sekitar. Bertahan ya, jaga postur dan senam sesuai kehamilan

2y trước

thanks bg penjelasan mommy ..skrg dah rasa dua belah pinggang pulak sakit 😢 smlm kiri je ..