Chicken pox

Saya mengandung 15 minggu. Beberapa hari tb biji2 di badan.. ingatkan allergic.. rupanya chicken pox.. mc seminggu mula hari ni.. Katanya effect kat baby.. betul ke? Boleh share tips dan makanan yg boleh makan? Katanya kena pantang. Hurm.. doakan sy dan baby ya. Terima kasih.

1 Trả lời

Hi awak,Minta maaf ya. Saya tak ada pengalaman dalam isu/situasi ni. Tapi mungkin ada mommies lain yang ada pengalaman. Jom mommy lain kongsikan pengalaman anda dengan kami😉