18weeks Kena chicken pox

Salam mommies. Siapa ada pengalaman kat sini kena chicken pox sewaktu mengandung? Ada effect kt bby tak? Sy risau sangat 😣#firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

sye pernah kena mase preggy kt ank no3. sye dulu doktor pantau dan 2kali scan sbb takut effect baby. alhamdulillah mmg x de pape effect utk baby. sye sapu ubat yg dktor bagi je. mkn panadol klau suhu terlalu tinggi

2y trước

Tq dear. Siang td p refer kk depa refuse to scan sbb takut infection. P refer swasta bru sudi nk scan.. Alhamdulillah jantung bby ok. N 1st time jgk in my life merasa tendangan bayi anak sulung 🥰 Sebelum ni tertunggu2 jgk