Tanda awal mengandung

saya mengalami period tak teratur selepas melahirkan anak first tahun lepas . sekarang ni saya selalu rasasakit perut macam senggugut, pening2 kepala , sakit pinggang , cepat letih dan mudah marah atau sedih . last period saya 17/8/19 . ada kemungkinan ke saya mengandung lagi ?

1 Trả lời

Ada kemungkinan. Boleh buat upt atau rujuk doktor

5y trước

ada terfikir jugak nak buat upt test . lagi better tunggu tarikh sepatutnya period atau buat je sebelum tarikh period ? next period lagi 5 hari .