5 weeks pregnant

Saya mengalami kerisauan sementara menunggu nak ke 9-10 minggu. Ada tak nasihat? Sebab saya ada terbaca pasal keguguran lah apa lah.

1 Trả lời

Saya pun risau sis. Tak apa. Jgn buat kerja berat2. Elakkan minum kopi or coke. Consume acid folic utk bantu baby tambah mineral. Masa saya pegi scan pun Dr terangkan pasal acid folic. Alhamdulillah. Baru msuk 7 weeks. Scan masa 6 weeks. Tu pun mula Dr mcm xnak scan. Tapi syukur sgt. Nmpk kantung dan heartbeat dah pun

2y trước

Betul. Saya pun tk kisah nak bayar berapa dia mcm taknak scan saya masa tu. Saya cakap nak check kot mengandung luar rahim ke apa. Pastu dia kata kalau mengandung luar rahim mesti ada symptom. Saya mcm ya Allah. Saya tahu ke symptoms apa?? So sebenarnya MO tu tk pandai nak scan.