tumpang tanya

Saya mengadung 18minggu anak pertama..dah 3hari dekat keputihan saya ada darah sedikit..knapa yea?

3 Các câu trả lời

G klinik sis..takut ada masalah nanti

Dah check doktor ke?

Sy dh 1x g klinik swasta dan 2x pergi hospital sbb ada spotting campur keputihan.. Darah merah tp sikit je.. G klinik swasta masa 18@19w gitu.. Lupe dh.. Doc ckp radang drp keputihan tu.. Yg 1st g hosp masa 20w doc ckp threatened miscarriage and x galakkan utk bersama suami.. Walhal masa tu sy x bersama pun.. 2nd time pulak masa 25w dok scan ikut bawah doc ckp pangkal rahim sensitif.. Sy pon xtahu la camana boleh berdarah sbb mmg lepas doc kata threatened miscarriage tu mmg trus xbersama suami.. Sian suami puasa lama..