Badan kerap panas & cepat berpeluh

Hi, saya mangandung 5 minggu. First baby. Nak tanya, badan saya kerap sangat panas macam demam, dah makan ubat pun still sama je, suhu turun naik. Bila malam, makin panas dan badan cepat berpeluh. Normal ke?

24 Các câu trả lời

Normal tu sis.. Saya haritu demam selang sehari even mkn ubat pom skjp je surut panas .. Just bnykkn minum air dan mkn buah..

normal.. sy tido mintak suami lap2 ng kain basah. panasss bak hang.. tp lpas 3 bln ok dh...

Badan kerap panas tu normal. Cepat berpeluh tu sy tak alami pulak.

normal tuk org mgndung sis.. bnyk² mnm air puti

perubhan hormon tu... normal je tu think positif

Normal..x perlu mkn ubat..bnykkn minum air...

Normal.. Sye pnh alami tpi bbrpe hri.

Its normal. Bnykkan mnum air. 😊

normal.. perubahan hormon..

Ok thankyou 😊