Upt samar samar

23 nov haritu saya check upt then keluar 2 line tapi samar2, harini 25 nov saya check 1 line sahaja 🥲 dh 8 hari lewat period. Now saya taktau saya pregnant betul ke tak 😭 Ada yang pernah kene ke?

Upt samar samar
5 Các câu trả lời

Saya nmpak double line samar. kalau nk test awal pago air kencing pertama tu sis, hcg tinggi masa tu, lepas tu beli yang lbih acct, mcm brand dip n tell, tak beli yang cb digital pun tak pa, try beli jenama dip n tell, insyallah lebih tepat, Insyallah jaga diri ya sis.🙂

sya ari tu 3 kli test upt positif hari y brbeza, test y ke3 lg terang..tpi tetap turun period.

Ni bukan satu line sis, ni double line ni. Alhamdulillah. Sis try check sekali lagi nanti ya.

tapi sye nmpak double line sis. result positive 🥰

2 line tu sis