rasa denyut di perut

saya letaj tangan di perut saya rasa mcm denyut2 tu nadi baby ka apa ye.. bnyi kerap mcm denyut nadi.. ke sebab lain

2 Các câu trả lời

eh saya pon sama. Tak sure ni denyut ni dia tendang ke atau bunyi jantung dia.

1y trước

kita xboleh dengar bnyi jantung baby dgn meletakkan tgn dkt perut awak. nk dgr jantung baby hanya melalui dopler yg dkt kk atau pon melalui scan sahaja. kalau rasa berdenyut pada satu tmpt yg sama itu adalah baby sedu

baby sedu ataupon bunyi denyutan nadi awak.