Gerakan baby

Kalau Perut rasa macam nadi berdenyut denyut...Kira baby dok gerak ka atau bukan? ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

10 Các câu trả lời

klau rasa mcmtu, bukan gerakkan baby atau tendangan baby, tu maknanya baby sedu hehe, comel kan rasa dia ? 🤣

2y trước

tu bby ngah sesedu lah awak.. 🤭

Bby sedu 😁 klau sy kira je sbb dikira dia hidup la..tp biasa klau dia sedu dia akn gerak sikit hihihi

same la ari² bby sedu...🤣🤣🤣lpas je sedu dia gerak mcm nak mejerit je rasanye😖😖😖🥴🥴🥴

Baru tahu denyut2 tu baby sedu. Alahai comel betul 🥰

2y trước

blum lagi sis😂

mayb tu heartbeat juga.. kalau dh 32w+ boleh rasa heartbeat bb kat bwh perut..

2y trước

😂

Saya pun selalu ingat jantung baby rupanya c comel sedu😂

tak, baby gerak kira melalui tendangan

itu bby sedu sis

baby sedu sis...

Tak.