Ada ke yg kena paksa bersalin awai 36w ?

Saya leaking pd 12/11 & trus ke hospital & warded . straight leaking satuhari . then kena seluk tgok bnyk keputihan . air kncing pun sgkut kencing kotor . skang bru 30w . doc ckap kena warded smpi sebulan lebih smpai kena bersalin paksa on 36w nnti . harini check drah hb drop bnyak . hati dah risau sebb doc ckp bby bnyk risiko nnti? ada yg penah kena mcm sy tak ?

1 Trả lời

Bru bapehari dduk ward dh mcm2 ubt msuk . daa bnyk drah kena amek . ccuk di punggung utk matangkan paru2 bby pun da duakali . ibu trpaksa kuat demi anak 😭