period delay

saya last period 28/3/24 pastu kalau ikutkan regulation biasa period dah delay 4/5hari. pastu 1/4/24 keluar macam keputihan coklat nak period, tapi takde darah langsung hari kedua ketiga sampai la harini 4/4/24 dkt keputihan saya macam ada darah fresh warna merah tapi setitik dua je. ada yg pernah jadi macam saya tak? #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

1 Trả lời

saya kalau period lambat memang selalu akan keluar yg coklat dulu, and keluar sikit2, mcm dia dah kering kat dalam. after 3-4 days baru keluar darah merah.

3mo trước

okey, terima kasih mummy