NAK TANYA PASAL BUNTING PELAMIN

Saya last period 19/11/22 , sye berkahwin 17/12/22 , 29/12 saya check naik double line , adakah bunting pelamin ? Saya masih tk phm sekarang baby dh 6w

3 Các câu trả lời

tahniah sis... ye sis.. dua2 tengah subur mmg lekat lah, kira bunting pelamin la tu.. 6weeks tu sebab kira tempoh drp tarikh awal period last month

bunting pelamin la tu sis ..dua2 suami isteri tgh subur.. sy dulu pun bunting pelamin gak.. tpi dh gugur.. skrg yg kedua..

Possible je sis. Sbb pregnant follow first date of last period bukan bila bersama. Congrats!