minta pendapat

saya last abis period 31/8 sampai sekarang x period lagi..kadang2 sakit perut rasa nak period tapi xdatang pun nak check upt trauma lagi sebab dah banyak kali gugur bila check positif 2 3 minggu lepas tuh kuar daging ketul2..

1 Trả lời

Tak dpt nak pastikan melainkan cek upt..x pun tnggu je sambil2 jaga diri & bykkan doa..🤗

5y trước

terima kasih sebab sekrang pun xtaw kenapa datang mood malas nak keluar..sebab dari first pregnant xd rezeki tuh jadi trauma sikit