ADA FIBROID

Saya kena syak ada fibroid dkat rahim, kandungan sy 13minggu 5 hari. Adakah ini normal atau membahayakan #firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

depend pada jnis fibroid serta kedudukan fibroid di mana... ada yg ms preggy yg blh mengecut dan mengecil..ada yg akn mmbsr skali brsm bby... papepn puan jgn stress2 tw..sbb biasa sbb kita stress pn blh jd kn ia bsr..dsbbkkn hormon yg ada.. mkn pn puan kena try jg pemakanan..dkt wall sy..sy pnh share ttg pemakanan tuk alami cyst..fibroid pcos..nti puan blh tgk dkt wall sy ... mg dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin t8 care tw #TAPSupermoms