Nak semangat

Saya kena induce by 37week, saya ad gdmon dc before ni, last minute 34w kena gdm on ubat pulak, mula laa rasaa takut, apa pendapat kawan2 semua #1stimemom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

insha'Allah doa yg baik2..mcm sy skrg 36w preggy yg ke 4 mmg x de pngalaman induce tp sakit bersalin ni bg sy sma je..mne ad bersalin yg x sakit kn..sakit bila contraction dtg kuat gle tp bila bby kluar trus lupa segala sakit tu smue..hihi

3y trước

normal klau takut..sy nk msuk 4 kli ni pun takut lg..tp bila contraction dtg pikir nk bby cpt kluar je😅