Kena demam campak masa pregnant

saya kena demam campak masa 1st trimester, risau ada effect baby. sapa sapa pernah ade pengalaman mcm ni tak?? skarang baby baru nak masuk 2nd trimester. Tgh follow up check up dgn O&G. Sapa sapa boleh share pengalaman mcm ni tak?? ??takut sedih smua ada. sbb ni first babyyy

1 Trả lời

Sy kena pd 2nd trimester. Mmg lmbat lega. 3mggu lebih pn ad lg belum surut. Parut 1 bdan. Ank dh stahun parut belum hilang. Berat drop. Sbb xslera mkn time tu. 1st n 3rd trim klau kena high risk skit doc ckp. Dorg akan buat detail scan xsilap msa doc gtau sy. Jd sy xkena. Moga sis n baby ok.. take care 💕

4y trước

aminnnn terima kasihhh