Upt negative tp pregnant

Saya keguguran 7/12 darah selama 3hari hingga 9/12 mcm period biasa mmg saya period hanya 3hari . Saya dah keguguran bnyak kali tp period saya ontime ikut tarikh last gugur , kalini period saya xdtg² . Dh lewat 7 hari bersamaan 40hari dari tarikh saya keguguran . Saya risau , ada ka ibu² pregnant tp upt negative ? Ke saya patut beli ubat turun darah ? Btw saya buat upt kelmarin guna brand guardian negative 😔 tqia#pregnancy #sharingiscaring #TAPactiveusers

Upt negative tp pregnant
9 Các câu trả lời

hurm..bg pndpt sy..jika puan dh try buat upt tp negetif... apa yg sy blh sarankan pada puan .better puan consult dgn doc pakar sakit puan..untuk...buat fully medical chckup...sm ada alami tidak dtg period ni punca adakah dari hormon..atau dsbbkan ada alami mslh fibroid..cyst or pcos...tnpa puan sedari itu sebaiknya.jgn mkn ubt sebarangan tnpa nasihat dr doktor ...mg dpmudahkan segalanya..aamiin.

3y trước

betuii.. mcm sy, sllu period 3hari je. period on time juga klu ikut calendar. ada 1 masa sy lewat period 3 hari. cek upt double line positive. tapi dlm masa yg sama skit2 d bawah perut mcm senggugut.. g klnik scan ada cyst dah 10cm 😥. kandungan kena tunggu 16 week bru kena opret buang cyst tu. point sy kat sini sape2 yg period nya 2-3 hari je better g klnik cek cyst. dan doakan sy d permudahkan segala urusan masa buang cyst nanti ye.. now da 11 weeks

xpernah lg. klu samar2 ade la. klu pregnant msti naik line walaupun samar2. klu pregnant menjadi akan smakin terang hari demi hari. klu x yg samar2 tu akan makin pudar n negative. tu sbaiknya test seawal 1hari lewat period n repeat selagi period x dtg.

3y trước

tqia sis , nnti saya consult dgn doctor yaa .

Selalu after keguguran mmg cycle period kita lari skit. Saya pun mcm tu, gugur on 24/9. Sebulan x period lps gugur, then bulan 11 & 12 period on time n back to normal. now jan 2021 sya delayed upt +ve huhuu,

3y trước

sis

sy gugur jugak dlu,almost 3bulan baru la mgndung,sis jg mkn la yg pntg..sy xamk pil pon utk mngndung cume folid asid je,skrg alhamdulillah da 7bulan..moge sis mkn ye folid acid..smoge bmmfaat

3y trước

saya anak sorang dh sis baru 1y4m. aritu mmg berharap sgt pregnant tp lepas gugur dh set kalau ada rezeki lepas nie ada lah sis . cuma risau tkperiod , saya tengah on taro pepel . kalau saya pregnant tp upt negatif takut effect bby plak sbb ramai yg ckp pregnant tp upt negatif tuptup dh 6bulan . emm btw tq sis untuk tips

yup sy pernah.. msa ank ke 5.. sakit truk masa tu.. tiap kli cek up upt negative.. apa lg xray trus bila scan4D ntk kesan batu karang besar sdh baby diperut🤣🤣

3y trước

andu baa.. be strong sis.. ngeri bila sy ingat time sy tuu.. bgn pun ssh

saya sblm pregnant period ok ..regular .. lepas keguguran tahun lepas , period jd xregular ..

3y trước

wc sis ,, kadang sbb masalah hormon jd xmnentu lepas gugur ..

kalau saya period / pregnant saya update sini ya . tq sis yg komen 😘

delay period tak semestinya pregnant. salah satu sebab masalah hormon.

3y trước

tq sis nnti tkdtg jugak saya g scan

nak tanya,awk da berapa kali gugur yea..sbb sy pn sama dulu

3y trước

okay sis..tq info yea