Normal or not?

Saya kalau ikutkan sekarang 4weeks pregnant. normal ke pinggang sakit sakit mcm lenguh tu and perut macam cramp.

26 Các câu trả lời

Sama mcm sy..klu ikut apps 6 weeks..pgi scan doc xnmpk. N dia pn sure x sure je sy dh brp weeks..

5y trước

24/4

Normal.. sye pun mcm tu dah masok 6weej baru berkekurangan.. itu rahim mengembang sis.. tak pe..

yess normal😂😂😂sye on mcm tu jugakk masa 4 weeks ....kaki bengkak masa 8 weeks...

Xtau nak ckp normal ke x sbb sy pun kene jugak mase 7weeks.. Tp sy xde morning sickness..

I also felt this at first. But after doctor put me on hormone pill I am ok

Sama la dgn saya..6week pregnant tp sakit pinggang and perut cramp.

Btol2.. Sy pn msa mula2 prut cramp, kmbung prut, igt slh mkn..tp mmg normal la

5y trước

Awak mcm tu sampai minggu keberapa??

Sama la .. saya pun dah 4 minggu ..rasa perut ni mcm full je .. 😅

5y trước

Awk dh cek doc ke? Sy pn 4w tapi org ckp terllu awl n xnmpk lg

Sy baru 5w tapi kaki lenguh belakang sakit2 ... Normal..

Sy first thu msa tu skit2 pingng mcm skit sgugut

5y trước

Skrg skit lg tak. Brp week skrg