Nak jumpa baby 🥺

Saya je ke yang tak bersalin lagi bulan december nie ? 🥺 due date 27/12 tapii baby relaks je lagi kat dalam. Kalau boleh nak baby lahir tahun nie jugak. Hmmm. Doakan saya bersalin sebelum due date 🥲🤲🏻

16 Các câu trả lời

saya pun dh 40week 1hari baby selesa sangat dalam perut taknak keluar2 kita ibu tak sabar dah nak jumpa baby ni kan..

1y trước

Betul laa tu. Maknya excited. Macam2 da buat, pulak baby first. Tapi anak seronok lagi kat dalam. Aktif pon kemain 🤣 semoga dipermudahkan urusan awakk. Aamiin 🤲🏻