Hi mummy due date hari nie 27/12

Hi mummy2 da bersalin ke tu ? Saya tadi check up masih 1cm. Dr bagi tambah 6 hari lagi. Kalau tak bersalin jugak 2/1 serah diri. Nampaknya anak memang nak jadi baby tahun baru laa. Mummy dia macam happy lak anak lahir tahun baru. Haha 😅 harap semuanya baik2 sampai tarikh serah diri. Aamiinn 🤲🏻🤲🏻#firstbaby

2 Các câu trả lời

sama tarikh due, xbersalin lg jgk so doc bg surat utk serah diri 2/1, moga kita semua dpermudahkn urusan bersalin 🤲

🤲🌻