Keguguran - kantung dalam rahim, janin turun kebawah

Saya ingin kepastian. Doktor pernah scan saya hamil, dan kantung dlm keadaan baik berada dalam rahim. Tapi selepas 2 minggu temujanji semula, kantung membesar tanpa janin, dalam ukuran hanya 2 hari sahaja, 4 minggu 5 hari sedangkan saya 9 minggu. Selepas beberapa hari, saya mengalami bleeding dan telah pergi ke kecemasan. Doktor scan, dan kantung kosong dalam bentuk irregular. Doktor periksa bahagian bawah, ternampak janin, tetapi laluan serviks masih tertutup rapat. Jadi persoalan saya, apakah status keguguran yang saya alami? Adakah ianya hamil luar rahim atau sebaliknya? Saya pernah rasa sakit di bawah perut, sebelah kanan.

3 Các câu trả lời

itu bukan luar rahim sis. kalau luar rahim kantung pon dkt luar rahim and xkan turun sendiri. kena operation buang tube sebelah.

11mo trước

leps period nnty try laa lg, leps miscarriage slalunya cept lekat dear...