Belum nampak janin..

Maaf.. Saya nak tanya.. Ada tak mummy pernah mengalami seperti saya.... Sekarang pregnant anak ke3..5 tahun penantian...sekarang dah 8weeks.... Tp bila doktor scan... Janin belum nampak...dan sekitar kantung ada bleeding....Doktor bg tempoh sampai minggu depan... Kalau tak nampak Janin juga, kemungkinan akan buat D&C..sekarang doktor bagi ubat duphaston untuk kuatkan rahim..rasa sedih sangat..... ??

2 Các câu trả lời

saya sedang alami sekarang ni . 😌 anak ke dua . pertama gugur . semoga dipermudahkan urusan kita semua amin🤲

Sy nampak janin minggu ke 9 sis...insyAllah xde ape2...jgn lasak sgt buat masa skrg ni