Pertanyaan

Saya ingin bertanya,selama mana sesorg akan mengalami sakit seperti senggugut ketika hamil? Adakah sepanjang trimester pertama atau lebih? Harap ibu2 dpt membantu kerana ini kali pertama saya hamil setelah menanti selama 8thn . Terima kasih

1 Trả lời

sy dah pregnant 15w3d, sy rasa sepanjang 15w3d tu.. tapi jarang2 bila masok 2nd trimester.. 1st aritu kerap juga.. dkter kata normal sbb bby nk mbesar prlu kn ruang kt dlm.. 😅

5y trước

alhamdulillah 💕