ROTAVIRUS ATAU BUKAN?

Hello saya ingin bertanya...anak sya haritu ada berak berdarah, sebelum berak dia berdarah najis dia ada bau sengat sekali... nk tnya itu jangkitan rotavirus kah? Tetapi anak saya kuat minum susu Dan ada selera makan...dia juga active cuma masalah dia cirit saja...Sudah pergi hospital..pihak hospital bagi antibiotics saja so far najis dia xda darah cuma Masih cirit Dan panas dlm🙂#SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

cirit sehari berapa kali. kalau makin teruk dan ada muntah pergi hospital balik

Doctor lebih tahu bab macam ni Kalau sis bimbang lagi better jumpa doctor semula

2mo trước

Sebab kami disini taktahu bab2 gini so better tanya yang lebih arif… Mungkin perlu habiskan dulu antibiotics n tengok keadaan ank macamana