Ingin Tahu

Saya ingin bertanya, sekiranya belakang kita terutama bahagian pinggul terlanggar kerusi o meja secara tidak sengaja. Soalannya, adakah ia akan menjejaskan kandungan kita yang masih peringkat trimester? Walaupun hanya terkena bahagian pinggul kita

1 Trả lời

Kalau sist xrasa skit apa2. Okay la tu...tpi sbaiknya sist priksa keadaan sist ..sbgai lngkah brjaga2

5y trước

Sist prlu lbih brhti2 lpas nie..tkut sist dan baby ada apa2..smoga sist dan baby baik2 sja..☺