Pening lalat

Saya ibu yang tengah berpantang hari ke 37, umur saya 36 tahun. Saya sering mengalami pening kepala. Kenapa ye? Saya tak sakit kepala yg terasa berat ataupun berdenyut, cuma rasa pusing sahaja. #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Mungkin HB awak low atau awak tak dapat rehat yang cukup. Nak kepastian, rujuk doktor ya.

9mo trước

I see. Besar kemungkinan itu penyebabnya. Apa yang awak rasa tu salah satu simptom hb low. Doktor ada bagi ubat iron tak?