breastfeeding..pump and direct feeding

saya ibu yang bekerja sif..kalau saya sif pagi saya akan pam susu dgn jarak 3 jam sekali bgitu juga sif petang..manakala kalau saya off saya tak pam sbb saya direct feeding jer..adakah akan mengganggu kuantiti susu kepada bayi saya sekiranya saya tak pam seperti mengikut waktu sif saya?umur bayi saya 8 bulan🩷

3 Các câu trả lời

tak silap kalau dia kerap myusu takpa ja, takda mganggu pun kuantiti tuh.

Kalau anak ada dgn kita tak perlu pump pun takpa

3mo trước

tq puan ❤️