2nd trimester 15weeks

Saya ibu gdm Masuk trimester ke-2 saya jd cepat lapar Adakah itu biasa? Nak mkn mcm2 jd takut2 sbb takut bacaan gula xcantik😩 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal tu puan. Dah jumpa pakar dietitian? ikut pakar cakap. In Sha Allah bleh je kenyang dan gula tak naik. Janji makan ikut portion. 😊

3y trước

itu la..saya pon 1st baby nih..gdm on diet jgk..air manis mmg lama dah sya tggl...dan mmg tgh jaga mkn jgk..kdg2 saje yg teringin..kang x dpt terliur pulak hihi..saya ambik sikit sje..buat hilang kempunan 😅

normal sis..