Tolong jawab

Saya hrini 33 minggu cuma nk tanya kenapa ya ade yg kluar wrna kuning? Mcm cecair dn kdang nmpk mcm keputihan? Nak2 lepas kencing.. apa ya tu? Saya lap kt tisu jadi wrna kuning

3 Các câu trả lời

saya pon mcm tu , normal ada keputihan berlebihan nak2 lgi dkt tri3. kalau saya bnyak jalan bnyak bergerak akan klua mcm tu , kadang dia ade yg tak berwarna kdang kuning sdkit. kalau takda kegatalan atau masa kencing tak sakit keberangkalian bukan GBS. tapi kalau nak confirm kan btol2 bukan GBS buat swab test kt klinik. dia akan swab anta makmal dlm 3/4 hari tahu result.

Tak pasti apa..boleh jadi keputihan tapi since dah masuk 3rd trimester, better check for gbs. Apa2 pun inform nurse kk yg handle awk atau klinik swasta yg awk pergi check tu.. cerita je semua

4mo trước

Sebab takut jugak ada issue lain..apa2 inform diorang ya

keputihan la kot ..kalau ketuban tkde warna ..