Minum air kelapa di Trimester 1

Saya hendak bertanyakan soalan, bolehkah di trimester 1 ni minum air kelapa? Ada efek apa2 tak? Orang kata tak elok minum air kelapa masa awal2 kehamilan ni.. betul ke? Mohon pencerahan pada yang ada ilmu tentang ni.. terima kasih 😊

19 Các câu trả lời

ada org ckp minum air kelapa Masa awal kandungan boleh bg jatuh janin... badan org x sama.. takut Rahim x kuat lgi... sbb tu org kata bahaya minum air kelapa Masa awal kandungan..